Ryan Reynolds op avontuur met zijn 12-jaar jongere zelf op foto 'The Adam Project'

Ryan Reynolds op avontuur met zijn 12-jaar jongere zelf op foto 'The Adam Project'

En deze komt sneller uit dan je denkt...

Na aanden van stilte, is nu bekend geworden dat de nieuwe Netflix-titel The Adam Project, voorheen Our Name Is Adam, met Ryan Reynolds aanstaande maart op de streamingdienst verschijnt.

Met Shawn Levy (Free Guy) aan het roer, draait het verhaal om Adam, een man die een manier ontdekt om terug in de tijd te reizen en teruggaat om zijn 12-jarige zelf (Walker Scobell) te ontmoeten en zijn hulp te krijgen bij de toekomstige confrontatie met hun overleden vader (Mark Ruffalo).

Andere rollen worden onder andere gespeeld door Jennifer Garner en Zoe Saldana.

Als onderdeel van USA Today's overzicht van langverwachte films in 2022, is er nu een volgende afbeelding onthult waarop Reynolds te zien is als het titulaire personage, samen met de 12-jarige versie van zichzelf, opkijkend naar een onheilspellend licht in de lucht. Zie hieronder:

Bekijk de afbeelding
Meer drama dan actie?
De officiële synopsis laat het klinken alsof het voornamelijk zal gaan over een dramatische familieconflict, hoewel er met Levy aan het roer zeker enkele spectaculaire actiescènes te zien zullen zijn.

Bovendien, aangezien tijdreizen de kern vormt, lijkt het ook waarschijnlijk dat Reynolds op de vlucht zal zijn voor een of andere vorm van een overheidsinstantie, of dit nu in het heden of in het verleden is.

NieuwsFilm

meest populair