Halle Berry over haar Catwoman-opvolgster Zoë Kravitz

Halle Berry over haar Catwoman-opvolgster Zoë Kravitz

Berry denkt dat Kravitz het geweldig gaat doen!

Al de nodige actrices zijn in de huid gekropen van Catwoman. Deze eer is nu weggelegd voor Zoë Kravitz. Zij speelt de geliefde superheldin in The Batman van regisseur Matt Reeves. Halle Berry speelde het personage al eerder en denkt dat Kravitz het geweldig gaat doen.

Kravitz, o.a. bekend blockbusters als Mad Max: Fury Road en Fantastic Beasts and Where to Find Them, zal over enkele maanden tegenover Robert Pattinson's nieuwe Batman te zien zijn. Volgens Reeves speelt zij een grote en belangrijke rol in The Batman, maar dit zou volgens Berry geen enkel probleem moeten zijn.

Berry's prestatie
Berry kroop in de huid van Catwoman in 2004. Ondanks het feit dat haar film slecht werd onthaald en een gigantische flop bleek te zijn (momenteel staat de film op een 9% op Rotten Tomatoes) is Berry's prestatie als Catwoman toch iconisch geworden en heeft het zelfs een soort van cultstatus bemachtigd.

Sindsdien zagen we de actrice is andere grote actiefilms zoals o.a. X-Men, John Wick: Chapter 3 - Parabellum en Kingsman: The Golden Circle. In een recent interview werd Berry gevraagd of ze nog advies had voor Kravitz. Haar reactie was als volgt.

Geen zorgen
"Ik denk dat jullie over enkele jaren dezelfde vraag aan Zoë gaan vragen" begint Berry. "Wat ik heb gedaan en neergezet als dat personage zou niet de richtlijn moeten zijn voor toekomstige prestaties, iedereen moet er gewoon zijn eigen ding van maken".

"Maar daar maak ik me eerlijk gezegd maar weinig zorgen om met Zoë. Ik denk dat zij een geweldige Catwoman zal zijn!" In maart zullen we, als alles goed gaat, er zelf over kunnen oordelen, aangezien The Batman dan eindelijk uitkomt!

NieuwsFilm

meest populair