Dwayne Johnson deelt gave beelden voor 'Black Adam'

Dwayne Johnson deelt gave beelden voor 'Black Adam'

De post-productie ziet er spannend uit.

Aankomende zomer is het dan eindelijk tijd voor de superheldenfilm Black Adam waarin Dwayne Johnson de titelrol speelt. De film is al grotendeels opgenomen en nu is er de post-productie.

Ik had een zeer lange werkdag, maar deze was zeer productief voor de VFX-productie van Black Adam. Ik heb 10 uur gezeten in "het ei" om extreem gecompliceerde opnames te maken waarvoor ik alleen mijn ogen, hoofd en schouders mocht bewegen en me concentreer op tekens die niet groter zijn dan een muntje - en dat allemaal terwijl ik Black Adam speel," schrijft The Rock op Instagram.

"In de mythologie begint Teth Adam (zijn oorspronkelijke naam voordat zijn ziel wordt verduisterd tot 'Black'), als een slaaf in zijn geboorteplaats Kahndaq. Deze slave-scènes zijn super ingewikkeld en complex. Dit vereist grote inzet van het team om de klus te klaren, " over de scènes die hij opnam.

The Rock is blij met iedereen
"Enorm dank aan onze regisseur Jaume Collet Serra, onze VFX Supervisor en tweevoudig Oscarwinnaar Bill Westenhofer en onze hele A+ postproductieploeg en het briljante LOLA Visual Effects Team," aldus Johnson. "Bedankt allemaal voor jullie tijd en ongelooflijke talenten en ik kan niet wachten tot de wereld eindelijk 'the man in black' te zien krijgt⚡️"



NieuwsFilm

meest populair