Nieuwe afbeelding voor 'Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One' laat gevecht zien

Een nieuwe afbeelding laat gevecht tussen Miles Morales en Spider-Man 2099 zien.

Sebastiaan Khouw 9 januari 2022 14:42 in Algemeen
Miguel O'Hara (alias Spider-Man 2099) grijpt Miles Morales (alias Spider-Man) bij zijn enkel in een nieuwe officiële afbeelding van Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One. USA Today heeft recent een galerij van afbeeldingen voor opkomende films geplaatst.

Naast afbeeldingen voor The Batman, Scream en Hotel Transylvania: Transformania, was er dus ook een afbeelding van Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One geplaatst. De afbeelding lijkt een voortzetting te zijn op de eerste blik teaser die we in December zagen.

Into the Spider-Verse
De afbeelding laat ons zien hoe Miles Morales' versie van Spider-Man probeert weg te komen van Spider-Man 2099, omdat hij Miles bij zijn enkel te pakken heeft. Spider-Man 2099 was in deze filmreeks voor het eerst te zien bij de post-credit scène van Spider-Man: Into the Spider-Verse.

De eerste teaser van Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One liet ons zien hoe Gwen Stacy zich herenigde met Miles Morales. Vlak daarna zien we hoe Miles zich bevindt op een multidimensionale reis, terwijl hij achtervolgd wordt door Spider-Man 2099 (met andere woorden Miguel O' Hara).

Across the Spider-Verse
De eerste blik teaser lijkt te suggereren dat deze twee Spider-Man varianten rivalen zullen zijn, maar het kan uiteraard ook uitpakken als een groot misverstand. Er zullen nog veel meer Spider-Man en Spider-Woman varianten te zien zijn in Across the Spider-Verse.

Zo zullen we ook Jessica Drew te zien krijgen als Spider-Woman, wiens stem ingesproken wordt door Issa Rae. Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld en Oscar Isaac keren terug om de stemmen in te spreken van Miles Morales, Peter B. Parker, Gwen Stacy en Miguel O'Hara.

NieuwsFilm