Eindelijk een echte goede blik van de grote 'The Batman'-schurk The Riddler!

Eindelijk een echte goede blik van de grote 'The Batman'-schurk The Riddler!

Ook een nieuwe afbeelding van Colin Farrell's Penguin staat online.

Over enkele maanden zullen we, als alles goed gaat, eindelijk kunnen genieten van Matt Reeves' The Batman. Robert Pattinson speelt deze keer de geliefde superheld en gaat het opnemen tegen de nodige schurken, waaronder Paul Dano's The Riddler en Colin Farrell's Pinguin. Beide acteurs zijn hieronder te zien als hun personages.

We zagen de acteurs al voorbijkomen in de trailers, maar nu zijn nieuwe foto's vrijgegeven van Warner Bros., waarop ze nog beter te zien zijn. Bekijk de kiekjes hieronder.

Colin Farrell
Farrell kruipt voor de film in de huid van het iconische personage Penguin. Het mag dan wel niet lijken op Danny Devito's Penguin uit Tim Burton's Batman Returns, dat maakt Farrell's transformatie niet minder indrukwekkend.

De acteur is nauwelijks te herkennen als Penguin, ook wel bekend als Oswald Cobblepot, een opkomende maffiabaas die langzaam maar zeker meer en meer macht krijgt in Gotham City. Fans zijn tot nu toe erg tevreden, aangezien zijn look overeen komt met hoe Penguin door de jaren heen in Batman-strips werd afgebeeld.


Bekijk de afbeelding

Paul Dano
Dano, o.a. bekend van There Will Be Blood, speelt de Riddler, de grootste bedreiging voor Batman en Gotham. De schurk heeft het namelijk gericht op de elite van de stad en schakelt de ene na de andere bekendheid uit.

Nu krijgen we dan eindelijk een eerste echte goede blik van de Riddler. Hier zijn de fans eveneens tevreden mee, aangezien hij in zijn kenmerkende groene kleur gekleed is. Ook heeft hij zijn iconische 'handelsmerk', een groot vraagteken, op zijn jas staan.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair