Wat als Clint Eastwood nou Wolverine was en 'Avatar' zo'n 40 jaar eerder verscheen

Wat als Clint Eastwood nou Wolverine was en 'Avatar' zo'n 40 jaar eerder verscheen

Dan zagen de affiches er zo uit.

Hollywood kan tegenwoordig maar één ding: het verfilmen van boeken, strips, speelgoed, tv-series en uiteraard het remaken of rebooten van bestaande films en filmreeksen. Originele blockbusters worden nog amper gemaakt.

Maar wat nou als een film die de afgelopen jaren is verschenen enkele tientallen jaren geleden al gemaakt was. Dus dat James Camerons Avatar in de jaren 50 was gemaakt?

Of wat nou als er al superheldenfilms waren in de beginjaren van levende legende Clint Eastwood? Zou hij dan Wolverine hebben gespeeld? En wie zouden de Ghostbusters zijn geweest? Ga zo maar door!

Retro herinterpretaties van klassieke filmposters
Op de website Huffington Post staan in een artikel uit 2012 ontwerpen van wijlen Sean Hartter. Jaren geleden heeft moderne films vertaald naar filmposters en een cast van vele jaren geleden. Hij noemde het zijn 'Alternate Universe Movie Poster'-project. Ook en Peter Stults maakte vervolgens veel van deze ontwerpen.

Meer informatie en posters vind je hartter.blogspot en op ]behance.net. Gewoon leuk en mooi om te zien. Hieronder een aantal voorbeelden.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair