Gotham City billboard in 'Batgirl' hint op aanwezigheid Doctor Strange

Gotham City billboard in 'Batgirl' hint op aanwezigheid Doctor Strange

Nee, niet die...

Voor wie nu heel even dacht dat het hier zou gaan om de Marvelheld van Benedict Cumberbatch wellicht een kleine teleurstelling, maar voor de echte Batman-fans is het smullen geblazen.

Want een nieuwe setfoto van Batgirl, waarin Barbara Gordon (gespeeld door Leslie Grace) haar DCEU-debuut zal maken, lijkt namelijk te zinspelen op meer dan één schurk.

Zoals gedeeld door @glasgowmixtape op Twitter, toont de setfoto een billboard op locatie met een persoon die sterk lijkt op Hugo Strange met zijn spitse vingers en sinistere grijns. De twee gespoten lijnen over zijn gezicht lijken opzettelijk om zijn herkenbare bril te verdoezelen.


Dark Knight en diens vijanden zijn al jaren actief
Omdat Hugo Strange op een poster verschijnt, wil dat natuurlijk niet zeggen dat hij daadwerkelijk in de film zit. De belangrijkste schurk wordt tenslotte Brendan Fraser als Garfield Lynns, ook wel bekend als Firefly. Toch zou Hugo Strange een goede secundaire keuze zijn.

Het is echter nog moeilijk vast te stellen wie er allemaal gaan verschijnen, omdat we niet eens zeker weten in welk universum het zich afspeelt. Zo keert J.K Simmons terug als Commissaris Gordon, wat een link heeft naar het SnyderVerse, maar ook Micheal Keaton's Batman is van de partij.

Batgirl moet in de loop van 2022 gaan debuteren op omroep HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair