Warner-baas over 'The Batman'-releasedatum: nog in maart of toch later?

Warner-baas over 'The Batman'-releasedatum: nog in maart of toch later?

Vooralsnog denkt Jason Kilar dat de superheldenfilm gewoon in maart te zien zal zijn.

Miljoenen filmfans kijken uit naar The Batman en nu is er weer wat goed nieuws. De superheldenfilm van Matt Reeves zal namelijk over twee maanden te zien zijn, maar vanwege de coronacrisis worden blockbusters wel vaker uitgesteld. The Batman lijkt echter niet te bewegen.

Jason Kilar, een van de bazen van WarnerMedia, liet zich er tijdens een recent interview kort over uit. Er werd hem namelijk gevraagd of de releasedate van de film kan veranderen door de Covid-19-pandemie. Hij sluit dit niet uit, maar denkt niet dat het gaat gebeuren.

Goed gevoel
Zo zegt Kilar: "We houden de situatie in de gaten en we letter zeker op met alles wat er gebeurt met de Omicron-variant. We voelen ons echter goed over de datum en geloven dat deze kan blijven staan, maar we gaan het van dag tot dag bekijken".

Dit klinkt als muziek in de oren van heel wat filmfanaten, maar helaas is het nog niet volledig zeker. Het jaar is pas net goed en wel begonnen, maar we hebben al te maken gehad met de nodige veranderingen. Zo stelde Sony Pictures Morbius uit van januari tot april, terwijl Disney besloot de nieuwe Pixar-film, Turning Red, die normaalgesproken een week na The Batman in de bioscoop te zien zou zijn, rechtstreeks op Disney+ te zetten.

Gelukkig deed en doet Spider-Man: No Way Home het enorm sterk aan de box-office, dus de kans is uitermate groot dat Warner Bros. zal proberen datzelfde trucje na te doen met hun populairste superheld.

NieuwsFilm

meest populair