'Star Wars: The Last Jedi' combineert verrassend goed met 'Kill Bill'

'Star Wars: The Last Jedi' combineert verrassend goed met 'Kill Bill'

Fans weten de mooiste dingen te maken.

Een gebruiker op Reddit plaatste een scène van Star Wars: The Last Jedi en combineert die met de muziek van Kill Bill. En dat blijkt opvallend goed te werken!

Star Wars: The Last Jedi kwam in december 2017 uit in de bioscoop en bleek de best verdienende film van dat jaar, ondanks forse kritiek. In de film zie je een oudere Luke Skywalker die dusdanig gedesillusioneerd is geraakt dat hij niet meer mee wil vechten tegen de First Order. Kill Bill werd in 2003 uitgebracht en volgt de voormalig moordenares genaamd The Bride, die de moordenaars die probeerden haar en haar ongeboren kind te doden, opjaagt en vermoordt. De film bevat verschillende muziekstukken van Ennio Morricone.

Geniale combinatie
Op Reddit plaatste u/PopeOwned een video die muziek van Kill Bill afspeelt tijdens het een-op-een gevecht tussen Luke Skywalker en Kylo Ren.

Het dialoog uit The Last Jedi is nog altijd te horen, maar de muziek van Star Wars is vervangen.

Check de video hier op Reddit.

Het blijkt allemaal erg goed te werken! Overigens zagen we eerder in een parodie op de scène in Star Wars: The Last Jedi ook al hoe Luke Kylo Ren onthoofde. Het moment houdt de kijker dus nog altijd bezig!

NieuwsFilm

meest populair