'The Matrix Resurrections' volledig met de grond gelijk gemaakt in Honest Trailer

De film The Matrix Resurrections moet eraan geloven.

Jim Pedd 13 januari 2022 20:30 in Video
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS!

De nieuwste Honest Trailer richt zijn pijlen op The Matrix Resurrections. De film is mede geschreven en geregisseerd door Lana Wachowski, die na jaren terugkeert naar de franchise die ze samen met haar zus lanceerde.

Wederom volgen we Neo, redder van het menselijk ras in het gevecht tegen machines. Ditmaal is Neo weer in de Matrix opgesloten, als Thomas Anderson. Maar nu is hij geen illustere programmeur en hacker: Thomas Anderson is een beroemdheid die achter de drie Matrix-games zit (die weer het verhaal van de eerste drie films volgen). Anderson begint langzaam te vermoeden dat hij doordraait, als Bugs hem wil bevrijden uit zijn gevangenis.

The Matrix Resurrections-trailer
In de nieuwe Honest Trailer zijn de Screen Junkies als vanouds puntig en grof. Ze vinden het alleen al erg dat het plot zo'n beetje neerkomt op commentaar om een vierde film te maken.

En net als elke Honest Trailer, laat men niets liggen. Zo vragen de Screen Junkies zich af of ze de blauwe pil zouden nemen om de Matrix een reboot te geven, of de rode pil om "te kijken hoe ver z'n eigen kont in dit verhaal zou kunnen gaan".

De trailer is dus weer heerlijk grof. Maar zit, vooral voor ons Nederlandse kijkers die nog altijd niet naar de bioscoop mogen, weer vol spoilers.

Check 'm hieronder:NieuwsFilm