Daniel Craig vindt zijn James Bond-debuut een gigantische crash

Daniel Craig vindt zijn James Bond-debuut een gigantische crash

Hoe hij z'n eerste persconferentie deed viel 'm tegen.

Daniel Craig is nu echt klaar als James Bond. In een interview kijkt hij helemaal terug naar het begin, namelijk het moment dat hij gelanceerd werd als nieuwe 007.

In 2005 werd onthuld dat Craig de rol van James Bond over zou nemen. Een rol die hij in vijf films speelde, waarvan de laatste - No Time to Die - in 2021 uitkwam. De tijd van Craig was eentje vol twists en vertragingen en commentaar. Zo vonden fans het in eerste instantie niets dat Craig blond was en er anders uit zag dan de traditionele James Bond. Maar ze warmden wel op voor z'n niet-traditionele 007.


Rampzalige lancering
Tijdens een interview met ET Canada vertelde Craig hoe hij zich voelde bij het lanceerevenement van zijn tijd als James Bond. Hij vond het eigenlijk maar niets.

De boel vond plaats in Londen, waarbij Craig in een smoking van een Royal Mail speedboat stapte. Dat leidde tot kritiek over zijn veiligheid in de stunt, voorkomen en maniertjes. Craig vond het een "treincrash":

"Zodra de aankondiging gemaakt was en we die verschrikkelijk succesvolle persconferentie deden. Ik heb delen terug gekeken. Het was echt een fucking treincrash. Op sommige manieren heb ik spijt van de manier waarop die persconferentie liep. Op andere manieren ben ik daar gelukkig mee. Ik wist niet hoe ik mijn charme aan moest zetten en moest zeggen: 'Oh wat een goede vraag, hoe vriendelijk dat je dat zegt'. Ik dacht alleen maar: 'Fuck you. En jou, fuck you as well! Dat is alles wat ik wilde zeggen."

NieuwsFilm

meest populair