Denzel Washington vindt uitdaging in derde 'The Equalizer'

Denzel Washington vindt uitdaging in derde 'The Equalizer'

Laats zei hij nog te willen stoppen.

Onlangs zei Denzel Washington nog dat hij erover nadenkt om te stoppen als acteur en zich te gaan richten op dingen die hij echt leuk vindt. En dat zou helemaal geen verkeerde gedachte zijn. De acteur bevindt zich in de pensioenleeftijd.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus zien we hem over een tijdje weer als Robert McCall, het hoofdfiguur uit de twee eerdere The Equalizer-films die Washington maakte met regisseur Antoine Fuqua. De kopman keert waarschijnlijk ook terug.

Van Macbeth naar McCall
"Ze hebben de derde Equalizer geschreven, dus dat ga ik doen. Dus ik moet in vorm komen en weer mensen in elkaar slaan," zei de acteur in gesprek met Black Film.

"Ik mag weer mensen in elkaar slaan. De tragedie van Macbeth en dan wat mensen in elkaar gaan slaan. Kan niet beter, toch?"

Met 'Macbeth' verwijst Washington naar zijn nieuwe film The Tragedy of Macbeth, een van de topkandidaten voor de Oscar voor beste film en wie weet de tweede Oscar voor de topacteur. Eerder won hij het beeldje voor Training Day uit 2001.

The Equalizer uit 2014 was een zeer redelijk succes. Het tweede deel uit 2018 was toch ietsjes minder, maar deed het financieel ook prima.

NieuwsFilm

meest populair