Sony brengt oude hit terug in de bioscopen om vertraging 'Morbius' op te vullen

Sony brengt oude hit terug in de bioscopen om vertraging 'Morbius' op te vullen

Nog wat extra dollars binnen harken...

Onlangs stelde Sony Pictures hun aankomende productie Morbius uit tot en met april. In de tussentijd brengen zij Venom: Let here Be Carnage terug op de markt om de wachttijd op te vullen.

Want mede dankzij die film en natuurlijk Spider-Man: No Way Home waren de afgelopen maanden zonder twijfel een fantastisch einde van rampjaar 2021 voor het ambitieuze Spider-Verse van de studio.

Hoewel Venom uit 2018 nog redelijk gescheiden bleef van een gezamenlijk universum, zorgde enorme box-office van $850 miljoen dollar ervoor dat die mengelmoes er sneller kwam dan verwacht. En ook de uitgestelde vampier van Jared Leto gaat vele bekende connecties krijgen.

Maar fans die geen genoeg kunnen krijgen van Tom Hardy's Eddie Brock en zijn zwarte symbioot, kunnen komende maanden hun hart ophalen, want ze gaan nog wat extra (bioscoop)schade aanrichten.

Zoals op Twitter onthuld werd door het kanaal @VenomMovie, wordt de Amerikaanse re-relase aangekondigd voor morgen:


Meer voor de vorm
Er was eerder een mooie $500 miljoen dollar opgebracht in de officiële running, maar het wordt afwachten hoeveel daar nog bij gaat komen, aangezien de sequel in de VS inmiddels ook al weken thuis beschikbaar is.

NieuwsFilm

meest populair