'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' weer een stap dichterbij afronding

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' weer een stap dichterbij afronding

Benedict Cumberbatch heeft goed nieuws.

Eindelijk zijn de heropnames van Doctor Strange in the Multiverse of Madness afgerond. Bovendien spreekt acteur Benedict Cumberbatch over het grote succes van Spider-Man: No Way Home.

Benedict Cumberbatch keerde terug als Stephen Strange in Spider-Man: No Way Home. De film zet alles op zodat de held alternatieve realiteiten kan verkennen in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Bovendien liet de teaser trailer die als scène na de aftiteling werd vertoond ook al zien wat we mogen verwachten van dat nieuwe deel.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Deadline sprak met de Britse acteur, die bevestigde dat de opnames waar we vorig jaar voor het eerst over hoorden, recent afgerond zijn. Sterker nog: sinds zaterdag is men klaar met de heropnames, die het vooral mogelijk maakten om aanvullende cameo's toe te voegen waardoor het multiversum wat meer 'gebruikt' kan worden.

"Ik ben blij met de reactie op de teaser trailer aan het eind van Spider-Man. Ook ben ik blij met de reactie die de film krijgt. Ik bedoel, dat was wel een moment, om eerlijk te zijn," aldus Cumberbatch.

De lat ligt nu natuurlijk enorm hoog voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness, die de trilogie afrondt rond het multiversum. Na WandaVision volgde de enorm succesvolle film rond Spidey en nu is het tot mei wachten om Doctor Strange te zien.

NieuwsFilm

meest populair