Daniel Craig breekt op de valreep nog een wereldrecord als James Bond

No Time to Die was dan ook een speciale film.

Jim Pedd 14 January 2022 07:08 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS!

De explosie aan het einde van No Time To Die blijkt een nieuwe Guinness World Record gevestigd te hebben. Een knappe prestatie, waarvoor nu een nieuwe video is vrijgegeven!

No Time To Die is de laatste film met acteur Daniel Craig in de hoofdrol. De film was enige tijd zelfs de best verdienende film sinds de coronapandemie begonnen is (tot die 'friendly neighborhood Spider-Man' langs kwam slingeren). In de schokkende finale rond Craigs Bond zagen we de geheim agent voor het eerst in de geschiedenis om het leven komen.

No Time to Die-finale
Bond kwam om het leven door een luchtaanval, nadat hij geïnfecteerd was door de nanobots van Safin, die zijn geliefde Madeleine bij het eerste fysieke contact om het leven gebracht zouden hebben. Het was de emotionele logica rond de dood van Bond die het verhaal zo goed afrondde.

In een video van achter de schermen die verscheen op het YouTube-kanaal van James Bond, zien we visual effects supervisor Chris Corbould vertellen over de explosies die een einde maakten aan het leven van 007. Volgens hem kreeg hij te horen dat het erop leek dat de scène een wereldrecord zou vestigen.

Het bleek dat het hoogste aantal 'high explosives' dat voor een film opgeblazen werd, 65 kilogram bedroeg. Voor No TIme to Die werd 136,4 kilogram opgeblazen. Check hieronder de video:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair