De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Playing with Fire (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Fickman | Cast: John Cena, Keegan-Michael Key en Judy Greer, e.a.
Brandweerman Jake en zijn heldhaftige team van stoere mannen weten een drietal weeskinderen te redden. Wanneer de kinderen door de sociale dienst naar aparte pleeggezinnen dreigen te worden gestuurd, besluit Jake om hen mee te nemen naar de brandweerkazerne. De kinderen blijken echter behoorlijk ondeugend en zetten al snel de boel op stelten.

Spider-Man: Homecoming (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., e.a.
Peter Parker probeert zijn normale leven als scholier weer op te pakken. Wanneer een criminele handelaren met levensgevaarlijke wapens de straten onveilig maken onder leiding van de gevleugelde maniak Adrian Toomes, besluit hij in actie te komen. Van zijn mentor Tony Stark hoort hij maar niks, dus dat doet hij nog eens in zijn eentje ook.

Upgrade (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Logan Marshall-Green, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson, e.a.
Automonteur Grey Trace verliest zijn vrouw Asha bij een gewelddadige overval en raakt zelf ernstig verlamd. Hoewel Trace niet zoveel gelooft in technologie, laat hij een experimentele chip bij zichzelf implanteren om de controle over zijn lichaam terug te krijgen. Met deze kunstmatige intelligentie begint hij aan een wraaktocht: hij moet en zal de moordenaars van zijn vrouw uitschakelen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair