3 waanzinnige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vandaag.

Jeffrey Kouters 10 januari 2022 14:44 in Featured
Zin in een filmpje vandaag? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Dirty God (2019)
Regie: Sacha Polak | Cast: Vicky Knight, Dana Marineci, Rebecca Stone, e.a. | Te zien op: NPO Start
Jade woont samen met haar dochtertje bij haar moeder. In de bloei van haar leven wordt ze door haar jaloerse ex aangevallen met zoutzuur. Ze belandt met ernstige verwondingen in het ziekenhuis. Wanneer ze daar na de nodige operaties uit ontslagen wordt, probeert ze haar leven weer op te pakken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan met al die starende blikken.

Marriage Story (2019)
Regie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a. | Te zien op: Netflix
Charlie en Nicole, beiden werkzaam in de theaterwereld, waren ooit dolgelukkig samen, maar inmiddels liggen ze in echtscheiding. Deze wordt steeds vervelender als beiden een dure advocaat onder de arm nemen om de voogdij over hun zoontje Henry uit te vechten. Hun scheiding wordt zo een lelijke strijd die alleen maar verliezers kent.

The Red Turtle (2016)
Regie: Michael Dudok de Wit | Cast: geen | Te zien op: CineMember
Een man spoelt na een schipbreuk aan op een tropisch eiland dat slechts bewoond wordt door schildpadden, krabben en vogels. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, maar zijn pogingen daartoe mislukken keer op keer. Zijn leven verandert voorgoed wanneer hij een mysterieuze rode zeeschildpad ontmoet.Lees ook:NieuwsFilm