'The Batman' maakt van Bruce Wayne geen gewone held

'The Batman' maakt van Bruce Wayne geen gewone held

Robert Pattinson zegt dat The Batman niet per se goed is.

Fans hoeven niet te verwachten dat Robert Pattinsons Batman een echte traditionele held is in The Batman. Dat vertelt de acteur tijdens een nieuw interview.

Warner Bros. introduceert in maart een gloednieuwe versie van de iconische DC-held. Het plot is voor een groot deel nog geheim, al weten we dat Batman pas in zijn tweede jaar zit en dat hij te maken krijgt met de Riddler die het op de elite van Gotham City voorzien heeft. Daaronder bevindt zich ook de familie van Bruce Wayne zelf.

The Batman
Pattinson vertelde tijdens een interview met The Daily Record over zijn voorbereidingen op de rol van Batman. Hij vertelde onder meer dat zijn versie van het personage iets complexer zal zijn dan we misschien wel gewend zijn.

"Ik moest zoveel mogelijk weten over de geschiedenis van het personage, om zeker te weten dat we iets nieuws zouden doen," begon Pattinson het interview.

"Mensen zien Batman als een rechttoe, rechtaan heldhaftig personage. Maar in ons verhaal vragen we ons echt af wat de aard van een held is en nemen we heel wat invalshoeken daarvoor."

NieuwsFilm

meest populair