Robert Downey Jr. reageerde op hilarische wijze op Chris Hemsworth als Thor

Robert Downey Jr. reageerde op hilarische wijze op Chris Hemsworth als Thor

'Fuck this guy'

Robert Downey Jr. was vanaf het moment dat hij Iron Man lanceerde met Marvel Studios, de grote man van de filmfranchise. Niet alleen was hij de hoofdrolspeler in de film die de franchise lanceerde, ook was hij de meest populaire acteur van het MCU, de best betaalde ster en hielp hij forse salarisverhogingen regelen voor de hoofdrolspelers toen hun contracten afliepen.

Dat wil niet zeggen dat Downey Jr. aversie had voor bepaalde professionele jaloezie. Dat onthult acteur Jeremy Renner tijdens de Armchair Expert-podcast.

"Fuck this guy"
Renner vertelde dat Downey Jr. tijdens de eerste samenwerking met Chris Hemsworth aan The Avengers, grapte dat Hemsworth 'te goed om waar te zijn' was.

"Als je ooit aan sport gedaan hebt, dan begrijp je dat dit is alsof je je bij een nieuw team voegt. Ik kende Robert Downey Jr., en ik kende Scarlett Johansson. Maar ik kende Chris Hemsworth niet. Hij is buitengewoon, maar dat wisten wij niet, zoals je wel begrijpt."

"Op de eerste dag stonden we allemaal in onze kostuums te wachten. Dat zag er net uit als Halloween. We waren allemaal opgewonden, maar voelden ons ook belachelijk. Ik had het gevoel dat we elkaar allemaal wel op de een of andere manier kennen, behalve die Hemsworth-gast, omdat hij uit Australië komt. En hij is de langste, en ziet er ook nog het beste uit. Downey zei: 'We moeten zijn knie breken, hem uitschakelen. Die kerel ziet er te goed uit, is te lang, te charmant. Fuck this guy'."

NieuwsFilm

meest populair