Het gaat echt helemaal niet goed met actrice Tiffany Haddish

Het gaat echt helemaal niet goed met actrice Tiffany Haddish

Hopelijk kent de komische Hollywoodster snel weer betere tijden.

Tiffany Haddish is vrijdag door de politie gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed. Dat meldt onder meer de Amerikaanse gossipsite People. Het gaat al een tijdje niet lekker met de Girls Trip-actrice vanwege een hoop ellende in haar persoonlijke leven.

In een verklaring laat de politie weten dat er 's nachts via de noodcentrale een melding was binnengekomen over een automobilist die achter het stuur in slaap zou zijn gevallen op de snelweg. De politie wist de desbetreffende auto snel op te sporen en sloot de weg direct af.

"Nader onderzoek heeft ertoe geleid dat we mevrouw Haddish hebben moeten arresteren op verdenking van rijden onder invloed", licht een woordvoerder van de politie toe aan People. Een paar uur later stond Haddish, na het betalen van haar borgsom, weer buiten.

De autoriteiten zouden tegen roddelwebsite TMZ hebben verteld dat de actrice wiet zou hebben gerookt. Andere bronnen hebben dit echter nog niet kunnen bevestigen.

Haddish heeft een aantal zware weken achter de rug. Ze verloor haar oma (door wie ze is opgevoed), hond en goede vrienden Bob Saget en Carl Craig. "Ik ben gewoon verdrietig vanwege het feit dat ik in korte tijd van zoveel dierbaren afscheid heb moeten nemen", zei ze vorige week daarover in een interview.

NieuwsFilm

meest populair