Nieuwe details over Namor, Altantis, Doctor Doom en meer in het Marvel Cinematic Universe

Black Panther: Wakanda Forever wordt een drukke film.

Jim Pedd 16 januari 2022 06:00 in Algemeen
Er gaan behoorlijk grote geruchten over Black Panther: Wakanda Forever rond. Let dus op: dit bericht bevat mogelijk spoilers over de film van Marvel Studios.

We horen al een tijdje het gerucht dat we in Black Panther: Wakanda Forever zien hoe er oorlog woedt tussen T'Challa's thuisnatie Wakanda en Atlantis. De site Bleeding Cool (dat zelden scoops plaatst, maar vaak behoorlijk betrouwbaar is als men dat wel doet), deelt nu nieuwe geruchten.

Heel wat geruchten
Bleeding Cool stelt dat we Namor the Sub-Mariner, zijn nichtje Namora en de warlord Attuma uit Atlantis mogen verwachten in de vervolgfilm.

Ook stelt men dat de rol van Namor moet lijken op die van Black Panther in [film=]Captain America: Civil War[/film] en er dus een solofilm opgezet wordt voor de nabije toekomst.

De site beweert ook dat Black Panther: Wakanda Forever de introductie van Fantastic Four-schurk Doctor Doom omvat. Hij krijgt een kleine aanwezigheid, maar zou verantwoordelijk zijn voor de oorlog tussen Wakanda en Atlantis. Marvel Studios werkt volgens hen op dit moment aan een kostuum, dus er bestaat een kans dat we Victor inderdaad zien.

Namor en Namora zullen volgens de site niet gespeeld worden door witte acteurs, maar duidelijk een andere afkomst hebben. Black Panther: Wakanda Forever is vanaf november in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm