Ginnifer Goodwin (Once Upon A Time) wilde het zaad van haar man delen met haar beste vriendin

'Hart in actie' noemen we dat.

FilmTotaal 16 januari 2022 13:34 in Celebrity
Ginnifer Goodwin heeft ooit een van haar beste vriendinnen op een wel heel bijzondere manier willen helpen. Ze bood namelijk het zaad van haar man Josh Dallas aan om de kinderwens van haar vriendin in vervulling te kunnen laten gaan.

"Ik heb het zaad van mijn man aangeboden aan een goede vriendin van me die graag zonder partner in haar leven toch moeder wilde worden", vertelt Goodwin in het radioprogramma Pop Culture Spotlight with Jessica Shaw op SiriusXM.

Hoewel Dallas en haar vriendin het idee mooi vonden, zagen ze ook de nodige beren op de weg. "Vooral mijn man en vriendin hadden zo hun twijfels", legt ze uit. "Ik daarentegen was enthousiast over dit hele voortplantingsidee".

Maar vooral 'logistiek' gezien zou de zaaddonatie van Dallas aan de beste vriendin onhandig zijn geweest. "Tegen mijn man zei ik dat hij alsnog onderdeel zou uitmaken van het leven van dat kind, omdat hij immers ook onderdeel uitmaakt van het leven van mijn vriendin", aldus Goodwin, die haar 'project' uiteindelijk dus niet door zag gaan.

Goodwin en Dallas leerden elkaar kennen dankzij Once Upon A Time. In die succesvolle sprookjesserie speelde zij Snow White en hij Prince Charming. De twee stapten in 2014 met elkaar in het huwelijksbootje en hebben zelf inmiddels twee kinderen.

NieuwsFilm