Marvel Studios lekt per ongeluk wanneer de Disney+-series dit jaar allemaal te zien zijn

Kom maar door!

Jim Pedd 17 januari 2022 22:30 in Algemeen
Deze zomer lijkt ontzettend druk te worden voor fans van het Marvel Cinematic Universe. Cancel je vakantie dus maar, want het lijkt erop dat er maar liefst drie (!) series te zien gaan zijn tussen de release van Doctor Strange in the Multiverse of Madness begin mei en Thor: Love and Thunder in juli.

Dat blijkt uit de officiële website van Marvel Studios Japan. Op een overzicht van de site, zie je de release van She-Hulk, I Am Groot en What If...? seizoen 2 staan tussen die van de twee eerdergenoemde blockbusters.

Marvel Cinematic Universe-series
De serie Ms. Marvel staat volgens de site gepland voor release na Thor: Love and Thunder, maar moet nog altijd in de zomer van 2022 uitkomen. Dat wijst op een release ergens tegen het einde van de zomer, tegen augustus of september.

Opvallend is dat ook Secret Invasion genoemd wordt. Die serie zou voor Black Panther: Wakanda Forever (in november in de bioscoop) te zien zijn. Hieronder het overzicht van Marvel Studios Japan:
De serie Moon Knight is trouwens nog net iets eerder aan de beurt. De release daarvan staat gepland voor 30 maart, als we de recente geruchten mogen geloven.

NieuwsFilm