Boze DC-fans roepen op tot boycot van Warner Bros.

Warner Bros. moet er weer aan geloven.

Jim Pedd 17 januari 2022 07:05 in Algemeen
Er is een campagne begonnen om Warner Bros. te boycotten, die gevoerd wordt door fans van het DC Extended Universe. Zij vinden het maar niets hoe de filmstudio handelt.

De hashtag #BoycottWB werd trending op Twitter in de Verenigde Staten. Fans van DC Comics noemen een heleboel redenen waarom ze boos zijn op de filmstudio en pleiten dan ook voor een boycot.

DC boycotten
Veel fans zijn bijvoorbeeld nog boos over de manier waarop Warner Bros. om ging met Justice League-acteur Ray Fisher. Die beschuldigde regisseur Joss Whedon van "misbruik, onprofessioneel en compleet onacceptabel" gedrag.

Ook een issue: het effect op de mentale gezondheid van Ben Affleck toen de acteur de rol van Batman speelde.

Fans zijn ook boos over de manier waarop fans omgaat met hun favoriete DC Comics-personages en vinden dat Warner Bros. niet bezig is met steunen van de fans. De veranderingen die gemaakt zijn aan het SnyderVerse, om maar iets te noemen, bevalt helemaal niet.

Er is ook woede over het besluit om Geoff Johns, die volgens Ray Fisher betrokken was bij de problemen rond Joss Whedon, door te laten werken voor de studio. Hieronder de vele reacties op Twitter:NieuwsFilm