Gelukkig! Vermoord personage uit 'Scream 4' blijkt toch nog te leven

Gelukkig! Vermoord personage uit 'Scream 4' blijkt toch nog te leven

Is dat even leuk nieuws...

Attentie: Dit artikel bevat spoilers voor Scream!

Het is tien jaar geleden sinds we met Scream 4 terugkeerden naar Woodsboro voor een volgende slachtpartij van de Ghostface-killer.

Door de matige box-office resultaten, leek de reeks voor altijd afgelopen, maar vorige week verscheen het vijfde deel, officieel getiteld Scream.

De film verwijst voor een groot deel naar de originele trilogie (welke verscheen in 1996, 1997 en 2000), maar een HELE subtiele hint (die je mist als je één keer met je ogen knippert) lost een slepende plotkwestie op waar fans al van de serie al sinds 2011 mee worstelen.

Want heeft het personage Kirby Reed van Hayden Panettiere nou de bloederige steekwonden overleefd of niet? Het antwoord is... Ja!


Klein, maar fijn
Op een bepaald moment wordt bevestigd dat Kirby nog springlevend is, maar zoals eerder gezegd, de kans dat je dit mist, is erg aanwezig.

De hoofdrolspelers bespotten YouTube-accounts die gewijd zijn aan het afbreken van grote franchises. Aan de zijkant van het afspeelscherm staat een aanbevolen video met de titel "Interview with Woodsboro Survivor Kirby Reed" plus een foto van Panettiere als thumbnail.

Er wordt verder niets met die easter egg gedaan. Misschien is het er gewoon ingestopt om de fans gerust te stellen, maar het kan ook een opzet zijn naar een mogelijke Scream 6 waarover alweer gesproken wordt sinds de positieve ontvangst, zowel kritisch als commercieel.

NieuwsFilm

meest populair