'Batgirl' bevat belangrijke 'easter egg' over toekomstige Batman-schurken

'Batgirl' bevat belangrijke 'easter egg' over toekomstige Batman-schurken

Batgirl lijkt behoorlijk belangrijk te worden voor de voortzetting van het DCEU.

Een 'easter egg' die is gespot op setfoto's van Batgirl lijken te hinten naar een grote vijand uit het Batman-universum. Door wat er waarschijnlijk allemaal gebeurt in het later dit jaar te verschijnen The Flash, is Batgirl op de een of andere manier beland in het DCEU-universum, waarin ook een nieuwe Batman, een mogelijke Dick Grayson én een aantal vijanden uit het post-Flashpoint DC-universum hun opwachting zullen maken.

De schurken in kwestie, The Court of Owls, lijken een aanzienlijke aanwezigheid te gaan hebben in Batgirl of een andere toekomstige Bat-gerelateerde film.

De opnames van de film, waarin we Leslie Grace zien als Barbara Gordon/Batgirl, vinden al geruime tijd plaats in Glasgow. Daar komt natuurlijk bij kijken dat er stiekeme setkiekjes worden genomen. Een daarvan, die refereert aan de bomaanslag van Lex Luthor op het Capitol Building in Batman v. Superman: Dawn of Justice zagen we afgelopen week al de revue passeren.

De Owls arriveren
Een soortgelijke setfoto toont de cover van een tijdschrift waarop we The Court of Owls zien. Ook wordt er onthuld dat een acrobaat genaamd Dick Grayson beweert dat The Court of Owls hem probeerde te rekruteren.

The Court of Owls werd geïntroduceerd nadat het DC-universum werd gereboot door de Flashpoint-verhaallijn. De groep bestaat uit een aantal van Gotham City's rijkste en invloedrijkste figuren, die de stad al sinds het begin in het geheim besturen. Ze besturen daarbij een groep huurmoordenaars, die ook wel bekend staan als de Talons. En Batman heeft er een behoorlijke kluif aan, want het zijn tegenstanders die op zijn niveau staan.

Batgirl wordt later dit jaar verwacht op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair