'Shang-Chi' onthult toch iets interessants over de locatie van Hulk

'Shang-Chi' onthult toch iets interessants over de locatie van Hulk

Mark Ruffalo stond in 't lab van de Hulk.

Weta VFX, het team dat verantwoordelijk was voor de visuele effecten van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, hint naar de locatie van Bruce Banner in de scène na de aftiteling van die film.

Hoewel Shang-Chi het grootste deel van de film op zichzelf staat, moest Destin Cretton toch een link leggen met het grotere MCU. Dat werd vooral bereikt door aan het einde enkele bekende gezichten toe te voegen, waaronder Bruce Banner.

Heel andere Bruce Banner
Die zag er totaal anders uit dan de vorige keer dat we hem in de franchise zagen. Waar hij er lang bijliep als de Smart Hulk - een groen monster met het bewustzijn van Banner - bleek die staat niet permanent te zijn.

Immers verscheen Bruce Banner in menselijke vorm in de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Het was best verwarrend voor de kijkers.

Maar volgens VFX-supervisor stond Bruce Banner in zijn laboratorium. Misschien dat hij er wel daarom uitziet als zichzelf en niet in een vorm van de Hulk? De verwachting is dat de Marvel-serie She-Hulk ons meer antwoorden zal bieden. De show is dit jaar nog op Disney+ te zien.

NieuwsFilm

meest populair