Xochitl Gomez viert voltooiing heropnames 'Doctor Strange 2' met flexibel dansje

Xochitl Gomez viert voltooiing heropnames 'Doctor Strange 2' met flexibel dansje

Op TikTok welteverstaan...

Doctor Strange in the Multiverse of Madness onderging onlangs uitgebreide reshoots om (naar verluidt) een aantal cameo's toe te voegen in de nasleep van het succes van Spider-Man: No Way Home.

Nu heeft actrice Xochitl Gomez (die in de Marvelfilm debuteert als America Chavez) een video op haar TikTok gedeeld om dit heuglijke feit te vieren.

Met een huidige opbrengst van $1,6 miljard dollar aan de box-office voor Spidey, kan je het de studio niet kwalijk nemen dat ze willen profiteren van de overduidelijke populariteit van het multiversumconcept.

In de TikTok-video (welke je hier op Comicbookmovie kunt bekijken) laat Gomez snel een paar van haar strakke dansmoves zien, opgelucht dat de, ongetwijfeld slopende, productie eindelijk voor haar is afgerond.

Aan enthousiasme geen gebrek
Vorig jaar zei de actrice op de première van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: "Ik kijk erg uit naar de film die uitkomt en ik ben gewoon heel enthousiast dat mensen mijn werk op het scherm gaan zien. Ik heb er zoveel tijd en moeite in gestoken en ben er echt megatrots op"!

NieuwsFilm

meest populair