'Peacemaker'-personage maakt oversteek naar het DC Extended Universe

Nu al succes voor James Gunn!

Jim Pedd 19 januari 2022 06:21 in Algemeen
James Gunn meldt dat een van de personages uit zijn serie Peacemaker, een directe spin-off van DC-film The Suicide Squad, ook te zien is in een toekomstige film in de franchise.

De serie ging op 14 januari van start met drie afleveringen op streamingdienst HBO Max. De boel werd zeer positief ontvangen door zowel critici als het bredere publiek. Het is verder de eerste televisieserie in het DC Extended Universe en er komen vermoedelijk meer series in de toekomst om het universum uit te breiden en meer personages ruimte te bieden.

Peacemaker-personage breekt door
Peacemaker introduceerde al twee nieuwe helden in het DCEU: Vigilante en Judomaster. En de serie mixt schurk The White Dragon met de vader van Peacemaker.

Met nog vijf afleveringen te gaan, is het goed mogelijk dat de serie Peacemaker straks meer personages uit de DC Comics met zich meebrengt. Dat beloofde ook Gunn:

"Een van de personages wordt gebruikt in een toekomstige en grote DC-film. Wie weet welke rol de personages verder gaan spelen? Ik bedoel, niemand wist wie de Guardians of the Galaxy waren en ineens waren het hoofdrolspelers in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Dus wie weet wat er met Peacemaker gebeurt over tien jaar, vijf jaar of wat dan ook."

NieuwsFilm