Setvideo 'Batgirl' introduceert eerste transgender-personage in het DCEU

Setvideo 'Batgirl' introduceert eerste transgender-personage in het DCEU

En zijn/haar naam is Alysia Yeoh...

Het is dan eindelijk zover, een nieuwe foto op de set van Batgirl en een bijbehorende amateurvideo lijken het eerste transgender-personage in het DCEU te gaan introduceren, namelijk Alysia Yeoh.

Twittergebruiker @BatgirlFilm deelde de kiekjes waarop actrice Ivory Aquino lachend te zien is met hoofdrolspeelster Leslie Grace (Barbara Gordon).

Wel moet erbij vermeld worden dat de casting officieel nog niet is aangekondigd, maar dit zal ongetwijfeld niet lang meer duren.

Tweets verwijderd

Yeoh verscheen voor het eerst in Batgirl #1 uit 2011, was de kamergenoot van Gordon en trouwde later in Batgirl #45 met haar vriendin Jo Muñoz.

Aquino is vooral bekend van haar vertolking als rechtenactiviste Cecilia Chung in When We Rise (2017), een documentaire/miniserie over de huidige situatie van de LGBT-rechten in de Verenigde Staten.

Een cast om van te smullen
J.K Simmons zal terugkeren als commissaris Jim Gordon in een veel grotere rol (na zijn beperkte aandeel in Justice League) en regisseurs Adil El Arbi en Bilal Fallah hebben Brendan Fraser weten te strikken als de grote schurk Firefly, het alter-ego van Garfield Lynns.

Batgirl moet in de loop van 2022 gaan debuteren op omroep HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair