En weer loopt 'Black Panther: Wakanda Forever' tegen problemen aan

En weer loopt 'Black Panther: Wakanda Forever' tegen problemen aan

De opnames liggen weer stil.

En weer heeft Black Panther: Wakanda Forever een tegenslag te verwerken. De opnames zijn namelijk weer stilgelegd.

Ditmaal na een forse stijging van het aantal COVID-gevallen op de set van Atlanta. De film kreeg al meermaals te maken met grote tegenslagen. De grootste was zonder twijfel het overlijden van acteur Chadwick Boseman. De makers zochten een nieuwe weg voorwaarts en wist uiteindelijk een manier te vinden om met dit zware verlies om te gaan.

COVID-problemen
Maar de problemen waren niet voorbij voor Black Panther: Wakanda Forever. The Hollywood Reporter meldt namelijk dat de opnames van Black Panther: Wakanda Forever weer stil zijn komen te liggen.

Dat nadat meerdere cast- en crewleden positief getest werden op corona. De opnames waren pas net een week bezig en zullen nu weer op z'n minst een week stil liggen voordat men verder kan.

Eerder al kreeg men te maken met een tegenslag toen actrice Letitia Wright gewond raakte tijdens de opnames van een stunt. Zo brak ze haar schouder en liep ze een hersenschudding op. Ook waren er berichten over de jonge actrice die haar anti-vaccinatiestandpunt op de filmset zou verkondigen.

De vraag rijst daarmee of Black Panther: Wakanda Forever nou wel op tijd af is voor release, maar dat merken we hopelijk snel.

NieuwsFilm

meest populair