Bond-producenten: Idris Elba is genoemd als nieuwe James Bond

Maar of hij het wordt?

Jim Pedd 21 januari 2022 07:43 in Algemeen
De producenten van de James Bond-franchise bevestigen dat de naam van Idris Elba genoemd is in combinatie met de franchise. Fans noemen Elba regelmatig als grote favoriet voor de rol van 007.

Met No Time to Die nam acteur Daniel Craig officieel afscheid van de rol van James Bond. Online begon het gesprek over een nieuwe James Bond al te verhitten voordat Craig afscheid nam, maar producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson lieten weten dat ze wachtten tot het stof van No Time to Die neergedaald was, voordat ze begonnen met hun zoektocht naar een opvolger.

De nieuwe Bond
De echt vroege gesprekken over een nieuwe James Bond zijn afgelopen jaar in november begonnen. Fans gooien natuurlijk al namen rond, en een van de meest prominente namen die opkomt is misschien wel die van Idris Elba.

Tijdens een interview met de Crew Call-podcast vertelde Broccoli:

"Nou, we kennen Idris. We zijn bevriend met hem en hij is een buitengewone acteur. En weet je, hij is deel van de gesprekken. Maar het is altijd moeilijk om het gesprek te voeren als je nog iemand in de stoel hebt zitten. Dus ik denk dat we allemaal besloten hadden om te wachten tot No Time to Die klaar was in de bioscoop en Daniel nou, wij allemaal, hebben kunnen genieten van zijn buitengewone tijd. We wilden er nog niet over nadenken tot die tijd."

NieuwsFilm