'The Batman' wordt veel anders dan eerdere Batman-films en wel om deze reden

'The Batman' wordt veel anders dan eerdere Batman-films en wel om deze reden

Robert Pattinson over z'n nieuwe film.

Robert Pattinson zegt dat The Batman voor een groot deel een detectiveverhaal is. Mooi, want Batman wordt al jaren omschreven als 's werelds beste detective en dat daar nu focus op komt te liggen is dus alleen maar goed.

Hoewel het detective-element van Batman altijd een belangrijk onderdeel is geweest in de comics, hebben de big-budget films dat vaak nog overgeslagen ten faveure van meer traditionele superheldenactie.

The Batman-verhaal
De verwachting van The Batman is natuurlijk wel dat het een grootschalige actiefilm wordt die doet denken aan een traditionele superheldenfilm. Maar hij gaat ook flink verschillen van voorgaande Batman-films. Dat komt door de nadruk op het detectivegedeelte.

Tijdens een interview met MovieMaker Magazine vertelde Pattinson over de film, en de nadruk die gelegd wordt:

"In de eerste meeting zei hij: we willen meer steunen op het 's werelds beste detective-gebeuren. En het een detective noir film maken. En weet je, normaalgesproken als een regisseur dat doet, maken ze een moodboard en gaat het alleen om het beeldmateriaal. Maar ik las het scenario en echt, het is er een! Het is een detectivefilm. Het gebeurt constant in de graphic novels en staat bij films altijd op een laag pitje."

NieuwsFilm

meest populair