Slecht nieuws voor wie zit te wachten op 'Mission: Impossible 7'

Slecht nieuws voor wie zit te wachten op 'Mission: Impossible 7'

Tom Cruise doet er nog even over.

Mission: Impossible-fans moeten nog iets langer wachten tot Ethan Hunt de wereld weer kan redden van de vernietiging. Paramount Pictures maakt namelijk bekend dat de twee volgende films in de franchise uitgesteld zijn.

Mission: Impossible 7 stond gepland voor release op 30 september 2022, maar zal nu pas op 14 juli 2023 zijn debuut beleven. Dat betekent ook dat Mission: Impossible 8 uitgesteld is. Van 7 juli 2023 naar 28 juni 2024.

Nieuwe Mission: Impossible-films
De zevende film in de franchise is mede geproduceerd door Skydance. Oorspronkelijk moest de film in juli 2021 in de bioscoop te zien zijn, maar 'ie werd meermaals uitgesteld vanwege de veranderde gezondheidssituatie.

Mission: Impossible-films zijn gecompliceerd om op te nemen, vanwege de vele stunts en effecten. De filmmakers kiezen er standaard voor zo min mogelijk green screen werk te verrichten. En dat niet alleen: de films reizen altijd naar meerdere landen (de vorigen in onder meer Noorwegen, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Polen).

Kortom: met corona is dat niet gemakkelijk. En uiteindelijk hebben Paramount Pictures en Skydance besloten te gaan voor een zo groot mogelijke release, wat dus pas over een paar jaar zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair