De jacht begint in stevige oorlogsfilm 'Warhunt'

Eerste clip uit de film met Jackson Rathbone en Mickey Rourke.

Bram de Groot 22 januari 2022 20:30 in Video
Even geleden verscheen al de trailer voor de wat kleinschaligere oorlogsfilm Wathunt die ergens doet denken aan de film Overlord van een paar jaar geleden. Nu hebben we een eerste clip uit de film.

In Warhunt van Saban Films en regisseur Mauro Borrelli (The Recall) zien we rollen van onder meer Jackson Rathbone (Samson), Robert Knepper (Jack Reacher: Never Go Back) en Mickey Rourke (Sin City: A Dame to Kill For).

Eerste clip Warhunt
Zoals de titel al zegt zal er een bepaalde jacht plaatsvinden in de film. Enkele Amerikaanse soldaten komen vast te zitten achter de vijandelijke linies in het Duitse Zwarte Woud.

Daar worden ze geconfronteerd met een heksenkring. Onder leiding van sergeant Brewer en Walsh moeten de soldaten zich een weg door het bos zien te vinden.

Warhunt is - zoals te verwachten - niet enorm goed ontvangen. De Tomatometer staat op slechts 25 procent na twaalf recensies. Het publiek is positiever gezien de 60 procent als Audience Score.


Deze maand verscheen de film op Video on demand en de release in Nederland lijkt niet lang op zich te laten wachten. Waar is nog niet bekend. De eerdere trailer hieronder.NieuwsFilm