Dwayne Johnson vond zijn 'Black Adam'-training extreem zwaar

Zo zwaar heeft 'ie het nog niet gehad.

Jim Pedd 23 januari 2022 06:20 in Algemeen
Dwayne Johnson claimt dat de training die hij onderging voor Black Adam de zwaarste is die hij ooit heeft moeten ondergaan.

Black Adam is een passieproject van Johnson, waar hij al een decennium aan gewerkt heeft. Helaas duurde het allemaal lang, mede door wisselende regisseurs en plannen bij filmstudio Warner Bros., dat uiteindelijk ervoor koos om Black Adam te laten debuteren met een solofilm.

Black Adam-training
Details rond de film Black Adam blijven schaars. We weten dat het personage immens krachtig en behoorlijk bruut moet zijn; daar vertelde Johnson al heel wat over in statements op sociale media. Hij beweerde zelfs dat de machtsbalans in het DCEU verandert als dit project eenmaal in de bioscoop te zien is geweest.

In een nieuw interview met Men's Journal, onthulde Johnson hoe ver hij ging om genoeg in vorm te komen voor Black Adam. Hij vertelde dat hij het zwaarste trainingsregime in zijn leven gevolgd heeft.

"De training die we voor deze film ondergaan hebben, was de zwaarste die ik in mijn leven meegemaakt heb. Ik beloof je: de hiërarchie van macht in het DC-universum staat echt op het punt om te veranderen."

NieuwsFilm