3 sterk ontvangen films op Netflix die je niet wilt missen

Als je dat nog niet hebt gedaan.

Bram de Groot 24 januari 2022 22:30 in Netflix
Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie titels zijn echter bijzonder goed ontvangen. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

A Beautiful Day in the Neighborhood

Regie: Marielle Heller | Hoofdrollen: Tom Hanks, Chris Cooper, Tammy Blanchard, Matthew Rhys, Christine Lahti, Maddie Corman, Wendy Makkena | Kijk nuDe cynische journalist Lloyd Vogel (Matthew Rhys) krijgt de opdracht om een profiel te schrijven over de geliefde televisiepersoonlijkheid Fred Rogers (Tom Hanks). Hij aanvaardt deze opdracht met tegenzin. Toch lijkt er een vriendschap te ontstaan, die Lloyd zijn visie op het leven verandert.

Molly's Game

Regie: Aaron Sorkin | Hoofdrollen: Kevin Costner, Idris Elba, Jessica Chastain, Michael Cera, Chris O'Dowd, Bill Camp, Graham Greene, Brian d'Arcy James, Jeremy Strong, Rachel Skarsten | Kijk nuMolly Bloom is opgegroeid in een kleine stad in Colorado. In haar jonge jaren wist ze maar niet uit de schaduw te treden van haar oudere broers en ze besloot een leven te leiden waarin ze alles kan worden wat ze wilt. En dit kreeg ze ook, meer zelfs dan ze had kunnen bedenken. Ze startte met het organiseren van een exclusief pokertoernooi met een hoge inzet. Haar klanten werden bekende sterren als Leonardo DiCaprio en Ben Affleck tot politici en financiële titanen die zo krachtig waren dat ze markten konden beïnvloeden en hiermee historie schreven. Alles ging goed tot dat ze een tegenstander tegenkwam die ze niet te slim af kon zijn, ondanks dat ze de Amerikaanse overheid aan haar zijde had.

The Theory of Everything

Regie: James Marsh | Hoofdrollen: Eddie Redmayne, Felicity Jones, David Thewlis, Emily Watson, Simon McBurney, Tom Prior, Harry Lloyd | Kijk nuHet verhaal van de wereldberoemde natuurkundige Stephen Hawking. The Theory of Everything concentreert zich op Hawkings vroege jaren op de Universiteit van Cambridge, waar hij verliefd wordt op de arts-studente Jane. Hij trouwt met haar, maar niet veel later wordt bij hem ALS, een ongeneeslijke spierziekte, gediagnosticeerd.

NieuwsFilm