Beste 'No Time to Die'-grap rond Ana de Armas was een in-joke

Beste 'No Time to Die'-grap rond Ana de Armas was een in-joke

Ana de Armas had een mooi moment..

Een van de tofste zinnen van Paloma in No Time to Die blijkt een in-joke van actrice Ana de Armas te zijn geweest. Zij was een van de leukste nieuwe personages en had een behoorlijk energieke en ergens wel opwindende verschijning in de film.

Paloma is in No Time to Die de contactpersoon van James Bond in Cuba. Zij helpt hem te infiltreren in een zeer geheime SPECTRE-bijeenkomst. Als de boel mis gaat blijkt Paloma, die even claimde slechts drie weken aan training gehad te hebben, dat ze meer dan capabel genoeg is om mannen uit te schakelen, want ze haalt er een boel neer in een van de beste actiescènes van de hele film.

No Time to Die-grap
In een nieuw interview met Variety onthult De Armas dat een van haar beste teksten in No Time to Die een in-joke is die zij met Cary Fukunaga had.

Kort nadat Paloma Bond ontmoet in Cuba, kondigt ze trots aan dat ze slechts drie weken training had. Dat blijkt het aantal weken te zijn dat de actrice in het echt heeft kunnen trainen voor de film. Nadat De Armas eerst haar zorgen geuit had bij Fukunaga over haar vermogen de actiescènes te spelen met slechts drie weken aan oefening, suggereerde de regisseur dat ze het in de film zou moeten noemen:

"Ik bleef Cary maar zeggen: 'Ik heb slechts drie weken aan training gehad'. Ik heb het zo vaak tegen hem gezegd, dat hij op een gegeven moment zei: 'Zeg het maar in de film'."

En zo geschiedde!

NieuwsFilm

meest populair