Welke films zijn vanaf vandaag nieuw in de bioscoop te zien!

We hebben er even op moeten wachten maar je kan in de rij gaan staan!

De bioscoop is weer open! De onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Amélie (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-Pierre Jeunet | Cast: Audrey Tautou, Mathieu Kassovitz, Rufus, Lorella Cravotta

Amélie Poulain woont in het hart van Parijs. Ze werkt als serveerster in een café, heeft een leuk appartement, maar het enige dat haar geluk verstoort is haar eenzaamheid. Op een dag ontdekt Amélie bij toeval in haar appartement een doos die gevuld is met voorwerpen uit iemands jeugd. Ze besluit de doos terug te bezorgen aan de eigenaar.

Lees de recensie van Amélie geschreven door Hessel de Groot -

Bekijk de trailer van Amélie.

The King's Man (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Harris Dickinson

Het lijkt erop dat de meest verschrikkelijke tiranen en criminelen van de geschiedenis een oorlog beramen waar miljoenen slachtoffers zullen vallen. De taak om hen te stoppen, is maar één toe te vertrouwen. In een race tegen de klok probeert hij de wereld te redden.

Lees de recensie van The King's Man geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van The King's Man.

Nightmare Alley (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe

Wanneer de charismatische maar onfortuinlijke Stanton Carlisle (Bradley Cooper) bevriend raakt met de helderziende Zeena (Toni Collette) en haar ex-man Pete (David Strathairn) tijdens eens rondreizende kermis, begint eindelijk zijn weg naar succes. Hij gebruikt zijn nieuwverworven kennis om de rijke elite van New York uit de jaren 40 op te lichten. Met de deugdzame Molly (Rooney Mara) loyaal aan zijn zijde, smeedt Stanton een complot om een gevaarlijke zakenman (Richard Jenkins) op te lichten met de hulp van een mysterieuze psychiater (Cate Blanchett) die weleens zijn meest geduchte tegenstander tot nu toe zou kunnen zijn.

Lees de recensie van Nightmare Alley geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Nightmare Alley.

The Matrix Resurrections (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lana Wachowski | Cast: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff

In 'The Matrix Resurrections' keren we terug naar een wereld die bestaat uit twee realiteiten: het alledaagse leven en wat daarachter verborgen gaat. Om erachter te komen of zijn realiteit een fysieke of mentale constructie is en om te ontdekken wie hij werkelijk is, moet Mr Anderson er weer voor kiezen om het witte konijn te volgen. En als Thomas, of Neo, iets geleerd heeft, dan is het wel dat keuzevrijheid, ondanks dat het een illusie is, de enige manier is om de Matrix in of uit te komen. Neo weet natuurlijk al lang wat hij moet doen. Maar wat hij niet weet, is dat de Matrix sterker, beter beveiligd en gevaarlijker is dan ooit tevoren. Déjà vu.

Lees de recensie van The Matrix Resurrections geschreven door Ruud Vos -

Bekijk de trailer van The Matrix Resurrections.

Licorice Pizza (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Thomas Anderson | Cast: Alana Haim, Alana Haim, Sean Penn, Tom Waits

'Licorice Pizza' volgt de levens van Alana Kane en Gary Valentine. Beiden groeien gedurende de jaren 70 op in San Fernando Valley en worden verliefd op elkaar. Gary timmert daarnaast aan de weg om een acteercarrière op te bouwen.

Lees de recensie van Licorice Pizza geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Licorice Pizza.

Monster Family 2 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Holger Tappe | Cast: Emily Carey, Jason Isaacs, Rainer Fritzsche, Bernhard Völger

Een jaar na het gelukkige einde van 'Monster Familie 1' worstelt de familie Wensbot opnieuw met hun tekortkomingen. Wanneer heks Baba Yaga en butler Renfield worden ontvoerd door de perfecte, supercoole Mila Starr heeft de familie Wensbot maar één keuze: terug veranderen naar monsters. Geholpen en bijgestaan door hun drie vleermuizen, zoemt onze Monster Familie opnieuw de wereld rond om hun vrienden te redden, nieuwe monsters te ontmoeten en uiteindelijk tot het besef te komen dat zelfs mensen met gebreken geluk kunnen vinden. Niemand is immers perfect... Bekijk de trailer van Monster Family 2.

Sun Children (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Majid Majidi | Cast: Ali Nassirian, Javad Ezati, Tannaz Tabatabaei, Tannaz Tabatabaei

De twaalfjarige Ali en zijn vrienden gaan niet naar school. Ze werken hard in een garage en gaan op pad om te zakkenrollen. Alles om maar aan geld te komen om te overleven en hun families te helpen. Wanneer Ali per toeval de opdracht krijgt om een ondergrondse schat te vinden, verzamelt hij zijn vriendjes en gaan ze op zoek. Om in de buurt te komen moeten ze zich aanmelden bij de zonneschool, een liefdadigheidsorganisatie die lesgeeft aan straat- en werkende kinderen en die vlakbij de tunnel van de schat is.

Lees de recensie van Sun Children geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Sun Children.

En attendant Bojangles (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Régis Roinsard | Cast: Romain Duris, Virginie Efira, Grégory Gadebois, Grégory Gadebois

Camille (Virginie Efira) en Georges (Romain Duris) dansen door het leven op hun favoriete nummer Mr Bojangles. Samen met hun zoontje Gary leiden ze een onbezorgd bestaan vol fantasie, feesten en rare huisdieren in hun Parijse appartement. Voor wervelwind Camille is niks te gek en Georges volgt haar uit liefde in alle dromen en wilde plannen. Achter haar stralende verschijning schuilt ook een duistere kant die zich steeds vaker opdringt. Vader en zoon zetten alles op alles om hun wereld intact te houden. Maar als Camille op een dag te ver gaat, lukt het niet langer om de realiteit buiten de deur te houden. Bekijk de trailer van En attendant Bojangles.

The Hating Game (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Hutchings | Cast: Lucy Hale, Austin Stowell, Damon Daunno, Sakina Jaffrey

Lucy is vastbesloten professioneel succes te boeken zonder haar ethiek op het spel te zetten. Ze begint aan een meedogenloos één-tegen-één spel tegen haar koelbloedige aartsvijand Joshua, een rivaliteit die wordt gecompliceerd door haar groeiende aantrekkingskracht voor hem. Bekijk de trailer van The Hating Game.

My Hero Academia: World Heroes' Mission (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenji Nagasaki | Cast: Daiki Yamashita, Nobuhiko Okamoto, Yûki Kaji, Tetsu Inada

In My Hero Academia: World Heroes' Mission wil een mysterieuze groep met de naam 'Humarise' de wereld zuiveren van mensen met Gaven. Ze zien Gaven als een ziekte en geloven dat de mensen met deze krachten de ondergang van de wereld betekenen. Door bommen die een speciaal gas verspreiden zullen mensen de controle over hun Gaven verliezen, wat tot massavernietiging moet leiden. Om iedereen te redden en te beschermen, verenigen zich wereldwijd tientallen superhelden en helden die nog in opleiding zijn, om Humarise te stoppen. Onder hen ook Deku en zijn klasgenoten. Met nog twee uur tot de ineenstorting van de beschaving, slagen Deku, Bakugo en Todoroki erin om als een team te werken, maar er is nog een ander probleem: Deku raakt per ongeluk betrokken bij een incident en wordt nu wereldwijd gezocht. Bekijk de trailer van My Hero Academia: World Heroes' Mission.

NieuwsFilm

meest populair