Brad Pitt (58) stiekem aan het daten met deze zangeres (35)

De twee wonen bij elkaar in de buurt en weten het romance volgens de geruchten zo geheim te houden.

FilmTotaal 28 januari 2022 15:16 in Celebrity
Brad Pitt (58) zou aan het daten zijn met de Zweedse zangeres Lykke Li (35), wiens echte naam Lykke Zachrisson is. Dat beweert The Sun althans.

De beroemdheden zouden het al enige tijd gezellig met elkaar hebben. Een insider meldt aan The Sun dat Pitt en Zachrisson sinds vorig jaar zomer aan het daten zijn; ongeveer een halfjaar dus.

Maar met alle paparazzi die in Hollywood op de vloer liggen, is opvallend dat er nog geen enkele foto van de twee is verschenen. Hoe is dat mogelijk?

Volgens The Sun komt dat omdat Pitt en de Zweedse nagenoeg buren zijn. Ze wonen echt op een steenworp afstand van elkaar in Los Angeles. Zo kunnen ze hun opbloeiende romance buiten het oog van de fotografen houden.Wel zouden ze laatst bij het onlangs geopende restaurant Mother Wolf zijn gezien, maar ook daar zijn dus - tot op heden - geen kiekjes van verschenen.

De bekende gossipoutlet Deux Moi meldde het nieuws overigens al een tijdje geleden op basis van geruchten uit het thuisland van de popzangeres. The Sun beweert de verhalen over de dates van Pitt en Zachrisson nu dus te hebben kunnen bevestigen op basis van eigen bronnen.

NieuwsFilm