'Magic Mike 3' brengt het strippen naar een hoger niveau

'Magic Mike 3' brengt het strippen naar een hoger niveau

Ook wordt de film een stuk persoonlijker volgens regisseur Steven Soderbergh.

Regisseur Steven Soderbergh staat momenteel de pers te woord over zijn nieuwste film KIMI. Tijdens deze interviews werd hem echter ook gevraagd naar Magic Mike's Last Dance, het derde en laatste deel in de mannelijke stripper-franchise.

Soderbergh regisseerde de eerste Magic Mike uit 2012 en had ook heel wat te zeggen over het vervolg Magic Mike XXL. Beide films waren hits bij zowel het publiek als de critici, ondanks dat ze qua toon en benadering behoorlijk verschilden van elkaar.

De derde film werd al aangekondigd in november 2021. Collider vroeg Soderbergh daarom wat hij en hoofdrolspeler Channing Tatum van plan zijn om de wereld van de films te vergroten. De regisseur antwoordde daarop:

"De derde film is de culminatie van alles waarover we het hebben gehad in de vorige films. Niet alleen wordt het dansen naar een hoger niveau gebracht, maar we gaan ons ook richten op de persoonlijke relaties die in de vorige films niet zo werden belicht. Mike heeft in de derde film een echte relatie, en dat zorgt ervoor dat we dingen kunnen laten zien die we eerder niet hebben belicht."

Magic Mike's Last Dance wordt exclusief voor HBO Max gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair