Eerste duidelijk blik op John Turturro's beruchte Carmine Falcone in 'The Batman' clip

Eerste duidelijk blik op John Turturro's beruchte Carmine Falcone in 'The Batman' clip

Hij duikt even kort op in de onderstaande video.

Er wordt veel gesproken over twee schurken in de nieuwe The Batman-film. Zo zal de onherkenbare Colin Farrell te zien zijn als de iconische Pinguin, terwijl There Will Be Blood-acteur Paul Dano in de huid kruipt van The Riddler, de grootste bedreiging van de film. Je zou dus bijna vergeten dat John Turturro eveneens in de film te zien is.

Turturro, o.a. bekend van de cult-film The Big Lebowski en de sterk onthaalde HBO-serie The Night Of, speelt Carmine Falcone, een ander bekend Batman-personage. Deze machtige maffiabaas dook al meerdere malen op in vorige films, maar ook in diverse strips, animatieseries en videogames. Deze keer is die eer weggelegd voor Turturro, van wie we nu een eerste echte duidelijke blik krijgen te zien.

Clip
In een nieuwe tv-spot duikt Falcone namelijk eventjes kort op, al is het wel interessant, aangezien hij op dat moment het scherm deelt met Batman zelf. Zo zien we Falcone in een gang, voor Batman lopen, terwijl hij zegt: "Denk je echt dat ik bang wordt van je masker en je cape?".

Bekijk de clip hieronder.



Begin maart zal de blockbuster eindelijk te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair