Huh? 'Spider-Man: No Way Home' bevatte een verwijderde cameo van... Stan Lee?

Huh? 'Spider-Man: No Way Home' bevatte een verwijderde cameo van... Stan Lee?

Er schijnt een dubbelganger gebruikt te zijn...

Attentie: Dit artikel bevat uiteraard spoilers voor Spider-Man: No Way Home!

De geestelijk vader achter zo'n beetje het hele Marvel Cinematic Universe, Stan Lee, overleed in 2018 op een prachtige leeftijd van 95 jaar. Zijn laatste cameo's waren in Captain Marvel en Avengers: Endgame, beiden opgenomen in dat jaar en verschenen in 2019.

Recent werd online het volledige scenario van Marvels nieuwste hit Spider-Man: No Way Home vrijgegeven en hierin lijkt te worden bevestigd dat er toch nog gedacht werd aan een klein eerbetoon voor Lee.

In de pagina, die hieronder te lezen is, staat dat als Peter Parker (Tom Holland) de donutshop inloopt om zich opnieuw voor te stellen aan MJ (Zendaya), zij in gesprek is met een oudere klant, een Stan Lee look-a-like:

Bekijk de afbeelding
Niet doorgegaan
In de uiteindelijke scène is MJ wel degelijk in gesprek met een oudere klant, maar deze lijkt in de verste verte niet op Lee, eerder Hank Pym.

Voorafgaand aan deze film was Far From Home de eerste MCU-titel waarin Lee niet verscheen. In Homecoming dook hij even op als buurman.

Hij speelde eerder mee in de trilogie van Sam Raimi en maakte ook zijn opwachting in de 2 Amazing Spider-Man delen. Helaas kunnen we ons alleen maar voorstellen wat een kers op de taart dit had kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair