Deze "bekende" acteur wil nu ook wel terugkeren naar 'Fast & Furious'

Deze "bekende" acteur wil nu ook wel terugkeren naar 'Fast & Furious'

Het gaat om Michael Ealy... Precies wat je denkt, wie?

De Fast & Furious-franchise bestaat inmiddels meer dan 20 jaar en heeft negen succesvolle officiële delen voortgebracht, die eigenlijk steeds populairder werden, plus de spin-off Hobbs & Shaw.

De reeks bestaat momenteel uit een aantal vaste gezichten, zoals Dominic Toretto (Vin Diesel), Letty (Michelle Rodriguez), Mia (Jordana Brewster), Tej Parker (Ludacris) en Roman Pierce (Tyrese Gibson).

Maar wie de fans na al die jaren écht terug willen zien (althans, dat denkt hij zelf blijkbaar), is het personage Slap Jack van Michael Ealy.

Je moet even heel ver graven, om precies te zijn naar 2003, en misschien gaat er dan een lampje branden. Slap Jack speelde namelijk een bijrol in 2 Fast 2 Furious, maar verscheen verder in geen enkel deel.

De één na de ander
De franchise heeft er de laatste tijd echter totaal geen moeite mee om minder belangrijke personages weer op te laten draven, dus Ealy heeft een klein kansje. In een interview met ScreenRant zegt hij:

"Ik hoop het. Hij is nu waarschijnlijk wat ouder en mensen willen weten wat hij tegenwoordig uitspookt, maar ik weet het niet zeker. Eerlijk gezegd, ik heb dat telefoontje nog niet gekregen. Ze hebben er veel gemaakt zonder mij, maar dat is allemaal Ludacris zijn schuld" [lacht].

NieuwsFilm

meest populair