'Mamma Mia 3' moet er komen wat Lily James betreft

'Mamma Mia 3' moet er komen wat Lily James betreft

Ze wil er ook per se in zitten.

Het lijkt erop dat een van de sterren van Mamma Mia! echt heel veel zin heeft in een derde film in de franchise. De eerste film kwam in 2008 uit in de bioscoop en was een muzikale komedie met veel muziek van ABBA.

Het bleek een grote hit te zijn, maar het kostte tien jaar om Mamma Mia! Here We Go Again gemaakt te krijgen. In die film speelt Lily James een jongere versie van Meryl Streeps Donna. En nu vertelt James tijdens een interview met Screen Rant dat ze "wanhopig" is voor een derde film.

Derde Mamma Mia! maken
"Ik zit echt wanhopig te hopen op die film. Het was, nou ja, het voelde niet echt. Het was gewoon zo leuk om op het strand en op een boot te zingen. Waarom komt hij er niet? We hebben het allemaal nodig," begon actrice James.

"We hebben nu COVID achter de rug. Dat is echt verschrikkelijk geweest. Dus laten we Mamma Mia! maken." Waarop ze nog toevoegde: "maar alleen als ik er dan in zit."

Zo'n derde film zou er prima kunnen komen. ABBA kwam immers recent met een nieuw album, Voyage, wat betekent dat er heel wat nieuwe muziek in de soundtrack zit om te maken. Bovendien blijft het genre populair, dus waarom niet?

NieuwsFilm

meest populair