Toch meer Batfleck na 'The Flash'?

Toch meer Batfleck na 'The Flash'?

Ezra Miller lijkt daar op te hinten.

Ezra Miller's activiteit op sociale media hint er mogelijk op dat Ben Affleck's Batman nog vaker in het DCEU te zien zal zijn na The Flash. Fans namen, mede op basis van de woorden van Affleck zelf, aan dat het zijn zwanenzang zou zijn als Bruce Wayne.

Affleck is pas drie keer te zien geweest als Bruce Wayne, a.k.a. Batman in het DC Extended Universe. De vierde keer wordt The Flash en dan neemt hij afscheid. Zijn exit maakte dat Warner Bros. met een reboot kwam. Maar het zou zomaar kunnen dat Miller nu hint op 'n extra verschijning van Affleck.

Meer Batfleck!
Op zijn Instagram-account plaatste Miller een beeld van een een artikel waarin het gaat over Affleck's laatste keer als Batman in The Flash.

Daar schreef Miller "HAHAHA" overheen, alsof hij het nieuws belachelijk maakt. Via The Flash Movie News, een Twitter-account, bleef het beeld bewaard.



Overigens meldde Affleck zelf recent nog dat The Flash zijn laatste keer als Batman zou zijn. Tegelijk zouden er ontwikkelingen achter de schermen kunnen zijn die maken dat hij 't toch nog meer wil doen. Immers gebeurde dat nu ook.

NieuwsFilm

meest populair