Netflix onthult filmpreview 2022: Check hier beelden van 29 aankomende films

Netflix onthult filmpreview 2022: Check hier beelden van 29 aankomende films

29 nieuwe films laat Netflix zien!

29 films. Zoveel zitten er in de preview voor 2022 van Netflix. De streamingdienst belooft ons dit jaar elke week een nieuwe release en komt alvast met een preview naar een aantal van de grootste aankomende projecten.

Dat zijn er natuurlijk te veel om op te noemen, maar we doen een kleine greep uit alle titels die voorbij komen. Maar voordat we dat doen, hieronder eerst de trailer die Netflix heeft vrijgegeven voor dit jaar:



Heel veel films
Netflix laat in de trailer zien hoe divers het nieuwe aanbod dit jaar wel niet is. We zien romantische komedies, grootschalige actiefilms, animatiefilms en veel meer verschillende projecten.

Zo zie je helemaal aan het einde van de trailer Daniel Craig in Knives Out 2 - in het allereerste shot van die film dat tot nu toe is vrijgegeven. Maar je ziet ook een paar korte beelden uit de peperdure actiefilm The Gray Man van de Russo Brothers.

En wat te denken van een mooi moment met Millie Bobby Brown en Henry Cavill in Enola Holmes 2? Daar blijft het natuurlijk niet bij. Zo zien we iets van Slumberland met Jason Momoa in de hoofdrol en zijn er beelden van de interessante film They Cloned Tyrone met Jamie Foxx.

Daarmee en met nog veel meer films, hoopt Netflix je dit jaar aan boord te houden.

NieuwsFilm

meest populair