'Mad Max: Fury Road' castte bijna Brad Pitt én Angelina Jolie

'Mad Max: Fury Road' castte bijna Brad Pitt én Angelina Jolie

George Miller zag het al helemaal voor zich.

Het scheelde niet veel, of acteur Brad Pitt en actrice Angelina Jolie hadden rollen gehad in Mad Max: Fury Road. Het blijkt dat regisseur George Miller twee van de grootste namen van Hollywood op het oog had voor zijn actiefilm.

Mad Max: Fury Road is de vierde film in de franchise en verscheen drie decennia na de derde film in de franchise, was in 2015 in de bioscoop te zien en werd enorm positief ontvangen door zowel critici als het bredere publiek.

Mad Max: Fury Road-rollen
Veel verhaal zit er niet in Mad Max: Fury Road. We zien Max Rockatansky die verzeild raakt in het plan van Imperator Furiosa om een groep vrouwen te helpen ontsnappen van cultleider Immortan Joe.

Furiosa en Max werken uiteindelijk samen om hen te helpen ontsnappen. Velen zien het nu als een van de beste actiefilms van de afgelopen jaren, wat niet gek is gezien de bizarre actie die je vrijwel de hele film door ziet.

In het boek Blood, Sweat and Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road, schrijft Kyle Buchanan dat Miller een tijdje hoopte Pitt en Jolie te kunnen casten in zijn film. Hieronder kan je het stuk uit het boek lezen:



NieuwsFilm

meest populair