Nathan Drake, Sully en vliegende schepen op nieuwe posters 'Uncharted'

Nathan Drake, Sully en vliegende schepen op nieuwe posters 'Uncharted'

Fans raken maar niet overtuigd...

Sony Pictures heeft twee nieuwe personageposters voor hun aanstaande videogameverfilming Uncharted uitgebracht. Hierop staan hoofdrolspelers Tom Holland als avonturier Nathan Drake en Mark Wahlberg als zijn mentor' Victor "Sully" Sullivan centraal:



Online op social media verschijnen er nog maar weinig interviews of recensies, wat een teken kan zijn dat dit de zoveelse teleurstellende videogameverfilming is. Reacties op de trailers zijn gemengd en vooral Wahlberg is voor de meeste fans een totale miscasting.

Hij lijkt een rol te spelen zoals hij die wel vaker speelt. En zelfs toen hij de iconische snor eenmaal had, kwam er meer spot dan lof.

Synopsis van het verhaal
De slimme straatdief Nathan Drake wordt gerekruteerd door de doorgewinterde schatzoeker Victor Sullivan om een ​​fortuin terug te krijgen dat Ferdinand Magellan ruim 500 jaar geleden verloren is.

Wat begint als een overval voor het duo, wordt samenwerken in een wereldreizende, bloedstollende race om de schat te vinden voordat de meedogenloze Moncada (Antonio Banderas), die gelooft dat hij en zijn familie de rechtmatige erfgenamen zijn, hem verovert.

Uncharted, van regisseur Ruben Fleischer (Zombieland, Zombieland 2: Double Tap, Venom) moet volgende maand in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair