5 ijzersterke films die je nu kan streamen op Disney+

5 ijzersterke films die je nu kan streamen op Disney+

Er is genoeg te kiezen bij Disney+!

Vandaag zetten we vijf ijzersterke films op een rij die je op Disney+ kunt streamen. Het zijn een paar hele toffe titels waarvan er een aantal pas net op de streamingdienst staan.

Jojo Rabbit (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson, Taika Waititi
Schrijver en regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople), brengt zijn kenmerkende stijl van humor en aandoenlijkheid naar zijn nieuwste film, Jojo Rabbit, een satire die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog die een eenzaam Duits jongentje volgt (Roman Griffin Davis als JoJo) wiens wereldbeeld op zijn kop staat wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje (Thomasin McKenzie) op hun zolder verstopt. Met alleen zijn idiote en denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Taika Waititi) aan zijn zij, moet Jojo zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen zien.

A Hidden Life (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Terrence Malick | Cast: August Diehl, Valerie Pachner, Maria Simon, Karin Neuhäuser
De film volgt Franz Jägerstätter en zijn vrouw Fani die wonen op het idyllische Oostenrijkse platteland en wordt verteld door middel van echte brieven uit de oorlog. Het koppel raakt in strijd met de leden van hun hechte stadje, de kerk, hun regering en zelfs hun vrienden.

Life of Pi (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ang Lee | Cast: Suraj Sharma, Irfan Khan, Ayush Tandon, Gautam Belur
Piscine Patelis een zestienjarige Indiase jongen, wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden op de reddingssloep zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been en een tijger van 200 kilo.

War for the Planet of the Apes (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Reeves | Cast: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Karin Konoval
Caesar en zijn apen worden in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen, geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de apen onvoorstelbare verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint zo zijn eigen mythische queeste zijn soort te wreken. Als de reis hen eindelijk tegenover elkaar brengt, nemen Caesar en Colonel het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van zowel hun soort als de toekomst van de planeet al bepalen.

Big Hero 6 (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Hall, Chris Williams | Cast: Scott Adsit, Ryan Potter, Daniel Henney, T.J. Miller
'Big Hero 6' gaat over Hiro, een 14-jarig genie die woont in San Fransokyo, een kruising tussen San Francisco en Tokyo. Een van zijn uitvindingen wordt gestolen door een enorme slechterik en Hiro besluit een groep superhelden te creëren om zijn eigendom terug te halen. Deze superhelden, bestaande uit bestaat uit de helden Sunfire, Silver Samurai, GoGo Tomago, Honey Lemon, Hiro Takachiho en Baymax, maken gebruik van de vaardigheden van de doodnormale mensen uit Hiro's nabije omgeving.

NieuwsFilm

meest populair